Feb 15, 2012

Icon Facebook Di Blog

Views
credit to : Adamxis

sebenar nya Nisa dah lama berminat tengok orang letak Facebook link tapi logo macam tu
tak guna la Facebook Badge macam yang recommended from FB tu kan..
hari ni blogwalking (sebab bos takde)huhu...
terjumpa la kat blog Adam ni..

beberapa kali percubaan jugak la baru berjaya
ini lah saya yang buta IT..huhu

Adam wat tutorial sekali dengan button Twitter dan Formspring
tapi Nisa ada Facebook aje, jadi nya Nisa amik 1 je la..
tak pandai la nak ber twit2 ngan Formspring ni...
harap sign up account je..pastu tinggal..huhu

siapa-siapa nak berkawan ngan Nisa kat FB, meh la..
(erk...promo diri sendiri..huhu)

tak delah..boleh mengeratkan silaturrahim kan..=)

2 comments:

  1. kita nak... hehe

    Nama Nisa kat FB ape?

    ReplyDelete
  2. @Nisa Shafie: Nisa klik aje dekat icon FB belah kiri tu..=) nama Nisa Dawi..=)

    ReplyDelete

Terima kasih memberi sokongan..=)