Mar 31, 2012

Alhamdulilah...selesai Majlis Pertunangan

Views
Hai
Assalamualaikum
(^_^)
*baru dapat on blog, tak sangka dah bertukar interface
susah lak tu...mungkin sebab tak biasa lagi kot*
Alhamdulillah..
selesai sudah Majlis di rumah keluarga Nisa hari ni
Majlis cukur jambul serta Akikah
dan
Majlis pertunangan Nisa

tentatif majlis : 
10 - 11 am : Majlis cukur jambul
11 - 11:45 : Majlis kesyukuran dan Akikah
12:15 - 1 pm : Majlis pertunangan

Majlis selesai sebaik sahaja masuk waktu Zohor..
tapi ada je lagi saudara mara yang datang makan lagi..
kami terima dengan ikhlas nya..
Mujurlah lauk tak habis lagi..=)

Tak sabar Nak review moment di hari 31hb Mac 2012 ni
seronok...
rasa macam nak lagi
tapi penat nya....
super Duper lah...huhuhu

Nah Nisa masuk sesikit dulu ye?hehe
layan...:P

18 comments:

  1. nisa, serius nk cakap.memang sgt cantik even simple. combination kaler sgt cantik lah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..terima kasih sarah...=)
      simple2 je sangat kite wat...

      Delete
  2. congrats Nisa.. suka sgt... cantik !! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...time kasih....=) kite pun suka..=)

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. nisa darlinggggggggggggg
    anda sgt jojes,
    pelamin super cute
    fall in love with it.
    sile upload n review byk2 nnt hokeh.
    muah!!
    congrats

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi...tengkiu didi...nanti klu banyak free kite review..atau pun..kite bagi link kat fb je ye..=)

      Delete
  5. nisa..nk tnye..tuk kipas2 tu awak gune ketas pe ya???
    insyallah nak buat gak kipas2 tuh.. :) share ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bunga kipas tu, kite guna kertas a4 kaler je...ngan kertas permbalut hadiah...=)

      Delete
  6. psttt nk tye...cmner nk tampal kipas kertas tuh kt backdrop blkg tuh?guna ape eh? nnti mail kt sy ila_shahalam@yahoo.com..thanks a lot..

    ReplyDelete

Terima kasih memberi sokongan..=)