Mar 1, 2012

Inspirasi- Bunga fabrik

Views
Rose Flower from Satin Fabric

jalan-jalan mencari barang
sambil mencari Idea

pilihan yang ada :
  • Artificial flower
  • fresh flower
  • paper flower
  • fabric flower
dan Nisa jatuh cinta dengan....

Fabric flower

tengok ni
sumber Inspirasi
mungkin bunga fabric ni orang dah tak pandang
sebab semua gila kan fresh flower kan?

tapi Nisa sukaaa
okey, pujuk diri sendiri
'takpe, hari kita, idaman kita'
abaikan peredaran masa
hehe

ingat kan entry Nisa yang nak sangat rose fabric flower ni
mencari tutorial yang sama sebijik camni susah
yang banyak jumpa yang jenis lain ckit,
Nisa nak sebijik camni...
ada kan yang jual,
tapi masih di pertimbangkan samaada nak beli
atau nak buat
tapi dah standby bunga artificial
takut2 tak jadi nak buat
terus je la guna bunga artificial tu kan..hehe

tengok lah percubaan pertama Nisa ni
hihihi..teruk kan
tak lawa macam yang Nisa nak
tapi semalam ade jalan-jalan IOI, ade tengok orang jual getah rambut
yang ada bunga ni
rasa2 boleh follow kot cara dia buat..

nanti nak try lagi..=)

(gigihkan diri selama sebulan ni je lagi...)

4 comments:

  1. Cntk la dear.nk request buat tutorial.kms sgt u buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear Fainie,
      insyallah akan di cuba..uhuhu
      belum kemas lagi ni...;P

      Delete
  2. @e k i n ♥ y u s r i: tu la kan, practice make perfect~hehe
    harus cuba beribu kali lagi ni...=)

    ReplyDelete

Terima kasih memberi sokongan..=)