Mar 13, 2012

Inspirasi- Ruffle Curtain

Views
hai! Assalamualaikum...
(^_^)

mari kita berangan lagi meninggal kerja opis ini..hehe

suka nya dengan desgin ruffle curtain ni..
terasa cam nak buat
yes! nak buat
tapi pandai ke?
errrr....kalau pasal warna ni memang fail sikit
dah terbayang dah nanti mini pelamin penuh dengan warna warni
hihihi
lantok nyer la...asal jadi..

sape suka jugak camni?
meh komen2 kongsi idea..
terasa cam nk letak kat mini pelamin
tapi takut semak lak
nak letak dalam bilik...em..rase cam tak perlu pulak..
tapi tak tau ah..huhu..
tunggu dan lihat apa yang bakal terjadi kan..

oh..tapi nak kene guna kain camne ni?
lembut untuk kesan flowy
takkan chiifon kot?
atau kain cotton boleh tak eh?
err...satin? langsung tak kot....
ala...kene study pasal kain la camni....

(^_^)m

14 comments:

  1. @e k i n ♥ y u s r i:haah kan..nampak comel klu kene gaye.tapi ni takut tak terkena gaye...sobsob...:P

    ReplyDelete
  2. ni wat background pelamin pun okay niyh..
    hehe..tetiba dapat idea plak..huhu

    ReplyDelete
  3. @cik enul:hehe...yeay..boleh kongsi idea ni cik enul...=) senang ni klu nk ikutkan jait nye..cume kaler sy fail...cik enul tlg...=)

    ReplyDelete
  4. wwwwwwwwaaaaaaaaaaaaa, cantiknyeeeeeeeeeeeeeee!!!!!! geram tengokkk!!!

    ReplyDelete
  5. @Qiela:kan Qiela kan..cantikk....suka sangat...=)

    ReplyDelete
  6. sgt sgt memberi inspirasi! thankyou! :))))

    ReplyDelete
  7. @Qiela:Qiela berinspirasi nak buat kat mana ni?pelamin eh?hehe

    ReplyDelete
  8. @Qiela:oh..backdrop photobooth....yes..cantik...senang takyah tambah bnyak props lain dah..ini pun memadai kan..

    ReplyDelete
  9. @SOULMATE is:hehehe..suka kan...leh sambung berangan..:P

    ReplyDelete
  10. alamak! suke jugak la! gambar yg first tuh, ikut tema la pulak.. hehe

    ReplyDelete
  11. @Dira:eh, dira tema Pink + tekois ke? hihi same2..=)

    ReplyDelete

Terima kasih memberi sokongan..=)