Mar 29, 2012

Manik Baju tunang

Views
hai,
Assalamualaikum
Nisa suka sangat design baju Sheira ni
lawa kan
berkenan betul design manik camtu


tapi....

Nisa cuba nak buat...
erm..mungkin takde rezeki sedemikian.
maka,
terjadilah sebegini rupa...
ni masih dalam proses penambahbaikan manik nya..
hihi

cemane?
ada baik ka?
atau buruk?

huhuhu

ni dapat online kejap gighkan diri on lappy
boleh la mengupload gambar kan..
hehe

20 comments:

  1. eee..cantik la nisa..suka la dgn bunga tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..terima kasih Sarah..=) Nisa pun gila betul dengan bunga tu....tu lah banyak betul bunga tu Nisa buat..hehe

      Delete
  2. cantik la :) baju ni kain chiffon ke? so, niasa kena buat inner la kan.. badly, kila silap beli kain..and terpaksa guna satin masa nikah nnti :(

    harap2 dpt effect flowy macam kain nisa tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qiela, baju ni chiffon, memang kena lining(Inner) ...mmg lawa untuk reflect flowy tu..=)

      satin....erm...harap2 tailor qiela tu okey..sbb tailor Nisa hari tu, cde bincang pun, main beli je jugak..banyak meter lak tu beli...
      huhu

      Delete
  3. pergh..!!
    bestnyer pandai jahit..
    enul niyh nama je anak taylor tapi ,
    bab menjahit mmg hampeh!
    anyway, cantek la baju nisa...jelesssssssss....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...Nisa pun suka..=)
      mak Nisa pun boleh menjahit, tapi bukan tailor...

      Nisa jahit sesikit boleh la...=) hehe

      Delete
  4. cantik corak manik 2~
    byk2 manik nnti takot berat & xselesa...
    simple, sweet & nice would be better...
    ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul Diyana...lagipun Nisa suka nak guna smula baju tunang...taknak membazir..huhu
      jadi nya mmg Nisa taknak manik berat2...=)

      Delete
  5. cantek sgt...=)
    moga majlis esok berjalan dengan lancar dan dipermudahkan urusan nisa

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih hanim...
      =)
      terimakasih datang dan setia disni sepanjng Majlis..terharu..Big Hug!~

      Delete
  6. cantik sgt2..cntik gle2..hehe..
    jeles...sy pun dah mcm qiela...terpksa nikah gune satin gak..dah beli masa tunang arituh punya hntran..(ayat berterabuh sungguh)
    hehe...
    nisa..buatkan satu tu saya..hehe

    nisa!!happy e-day to u esok..
    cepat2 review ek..xsabr..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..Buatkan apa solumate?

      hehe..terima kasih..baru selesai majlis nya ni..=)

      Delete
  7. nisa, selamat disarungkan cincin arini.huhu
    baju kamu sgt cantek!!sy jeles.
    sekian terima kasih.hehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih didi...alhamdulilah...dah selesai pun...=)

      Delete
  8. Replies
    1. simple sgt la dear....segan nak bagi sewa..=)

      Delete
  9. Salam..tumpang lalu..cantik baju dan kainnyer..total nak buat baju+kain flowy ni nisa guna berapa meter??..ye la..mesti kne lebih sikit dari ukuran biasa sebab buat flowy tu kan..

    ReplyDelete
  10. Salam..nk tnya cmna nk buat kain flowy 2 erk?leh bg tutorial x?slalunya brpa meter kna bli kain tuk wat kain flowy nie erk?

    ReplyDelete

Terima kasih memberi sokongan..=)