Apr 30, 2012

2nd Order Hand Bouquet

Views

Hai Assalamulaikum...
dah beberapa hari tak menjengah secara rasmi nya blog ni
selalu nya guna phone je
ni betul2 mengadap lappy
tersangat bizi since Khamis lepas,
siapkan Order HB dan tempahan manik Baju

HB di atas tu, Nisa buat seperti permintaan,
dia nak sejibik macam HB pertunangan Nisa
Tp memang tak dapat Nisa nak buat sejibik camtu
sebab ada material yang xckup...huhu
Ni order dari kakak senior Nisa masa sekolah dulu
free penghantaran ke Bangi..hehe

Dan ini pulak, simple jahitan manik
Nisa buat ikut suka hati je
sebab akak tu kata ikut je nak design camne
asalkan simple, dan sesuai dengan umur dia
rasa Nisa, umur dia cam lingkungan 30-an baru
suri rumah dan Parttimer Insuran agen...
erm..Ok la design manik gitu kot ek?
dia nak untuk tangan je...

Alhamdulillah semua nya sempat di hantar pada Jumaat
dan hari Jumaat jugak Nisa ada buke booth jualan kecil Nisa tu..hehe
terasa terkejar-kejar lak hari Jumaat tu
dari pagi, buka booth, tengah hari sampai ke petang hantar tempahan...

12 comments:

  1. nice...selamat maju jaya... :)

    ReplyDelete
  2. gud luck dear..moga berjaya :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. baru3 ni Nisa buke booth dekat Jab. Perangkaan..Kompleks C, C6..)

      Delete
  4. nisa
    cantek
    tahniah anda telah menapak selangkah lagi
    dd suke g kompleks kerajaan putrajaya slalu ade mcm2 booth
    da lama x g
    rindu putrajaya
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..alhamdulillah...
      meh la dtg putrajaya lagi..tapi Nisa dah pindah pahang..=P

      Delete
  5. canteknya hand bouquet tu. so sweet bila di tambah lace camtu kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. =)
      boleh la cuba tambah lace jugak..hehe

      Delete
  6. Cantik gak buat...menjahit-jahit nie...belajar kat mana dulu....?

    pls : pape nanti visit me k...dan komen..nanti i komen balik k....

    wassalam...ikhlas daripada selim///

    ReplyDelete
    Replies
    1. timekasih...belajarsendiri je..=)

      dah singgah ur blog..=)

      Delete

Terima kasih memberi sokongan..=)