Apr 19, 2012

Colourfull Order

Views

1st order
Ruffles Curtain

Alhamdulillah..
cuma Nisa kene struggle
sebab nak siapkan by next month

Chaiyok2 Nisa..

HB untuk April Oder pun ada 1 lagi pending
gara-gara melibatkan diri untuk berbisnes baju dengan kawan
huhu

Doakan Nisa...
(^_^)
persiapan menghadap hari-hari sebagai penganggur bermula Mei2012

12 comments:

  1. dr segmen lulu :) join sini :)

    wahh bride to be ye .. tahniah ^^

    ReplyDelete
  2. Nisa!! nak order jugak!!! tp nnt i ukur dulu sbb nak buat skirting utk meja...boleh ke???

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ye...=)
      boleh2..bagi ukuran..nanti emel nisa..

      nisadawi88@gmail.com

      Delete
  3. Saya singgah dari Lulu-Pages.. Salam kenal :)

    ReplyDelete
  4. seronoknya pandai jahit..i ada cita2 nak belajar jahit..tp sampai skrg pun nampak mcm tinggal harapan je kot..hihi

    ReplyDelete
  5. hye nisa nak tnye pkai kain jenis ape tu ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye..kain jnis pongee kot...ade jgk chiffon, ade jgk cotton...tgk warna mana yang ada...hehe

      Delete

Terima kasih memberi sokongan..=)