May 8, 2012

Actual Transparent Window

Views
Cara Nisa mengulor...hihi

korang nampak tak tu?
tu nama dia Actual Transparent Window

sape2 yang kerja macam Nisa senang la kot nak mengulor
bukak autocadd, pastu online guna transparent window
sebab autocadd window hitam, senang nampak
kalau kerja guna window cerah2 tu, mmg tak dapek la nak guna ni..
hahaha...rase nak gelak pulak laju2
sebab ada je idea untuk mengular tu kan
kalau pasal kerja asyik kurang je idea nya...=P

eh, jangan report Boss Nisa okeh!~
takottt...huhuhu

Ni kawan Nisa baru ajar
tu pun sebab Nisa ternampak dia tengah online, tapi konon khusyuk wat kerja
tapi kantoi dengan Nisa..kuikuikui

sesiapa nak software dia?
sila angkat tangan.....

-
-
-


pastu gerakkan mouse sendiri
dah cuba taip aje nama nya..huhu
Nisa ni memang failed bab2 software...maafkan saye ye...huhu

7 comments:

  1. serius boleh wat cmtu??
    hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu...serius Yana..
      Nisa baru je wat kat opis tu.
      sebab kawan ajarkan..hhuhu

      Delete
    2. tp mmg kene ada autocad laa kire kan???

      Delete
    3. oh..tak pun...tak kesah ape2 pun...ni sebab nisa je gune otocad, hehe...

      Delete
    4. nisa rase cam kene download kot software ni..Nisa pun tak brape pasti..sebab kawan yg buatkan..huhu

      Delete

Terima kasih memberi sokongan..=)