Jun 26, 2012

Done Photobook Progress

Views
Yeay!~
dah siap pun Photobook Nisa
consider dah selesai sebab dah submit
dan dah bayar

Alhamdulillah....

untuk sesiapa bakal bertunang dan bakal berkahwin
tapi nak save bajet
sangat2 recommended untuk buat Photobook sendiri
banyak dapat save tau

Photobook Nisa, 
hanya RM59 termasuk postage
25 pages
murah ke tak tuh?
Normal price RM88 belum postage lagi tau...

hehe
nanti dah dapat photobook nye, Nisa akan review lagi detail harga nya
mari kita compare kan worth it atau tidak untuk ber Photobook sendiri
ala, kan kita suka DIY
ni kira DIY la jugak..hehe

tak sabar nye nak tgk hasil nya

eh, entry ni tak de gambar kan korang?
sori..hehe...sebab ni update kat opis
photobook nye buat kat rumah..
(^_^)v

3 comments:

Terima kasih memberi sokongan..=)