Jul 27, 2012

Bunga dari Kertas - Jom DIY!~

Views

bahan-bahan yang diperlukan :
crepe paper
gunting
dan tambahan tengah2 bunga...

senang kan?
(^_^)

8 comments:

  1. kne gigihkan diri nak buat nih..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. =) harus..hehe
      gigih untuk majlis sendiri, takpe kot..hehe

      Delete
  2. wahhh.hasilnya jadi cantik sangat =)

    ReplyDelete
  3. looks like simple je kan...
    tp bile nak gulung nya~ wahaha kesabaran & ketidak-kejungan tgn diperlukan..
    hahaha

    ReplyDelete
  4. linda suke bunga yg bawah sekali tu..cantik sgt..:)

    ReplyDelete
  5. mmg lawa..tgn kreatif la nisa..

    ReplyDelete
  6. hi nisa :)

    sgt sweet..boleh try buat kan..

    btw nk tnye nisa, utk crepe paper flower, paper flower y letak kat tirai dais tunang tu lekat camne?kiranya dr paper flower nk jdkan ianya terletak tu guna apa?pin ke dawai ke utk lekat kat kain langsir / ruffles tu..xmgkin gam kan..hehehe..

    ReplyDelete

Terima kasih memberi sokongan..=)