Jul 4, 2012

Contest: Like, Post & Win RM600*

Views
*Abaikan kesedihan tadi, gembirakan hati dengan Join contest dari Popular B2B Blogger - Kina..hehe

Cara Penyertaan : 
  • Tajuk: Contest: Like, Post & Win RM600*
  • Serba sedikit tentang Journey of Bride to Be by Shakina Farhan ni. 
  • Serba sedikit tentang contest & hadiah contest ni.
  • Bebas menulis dalam point form ataupun karangan ataupun gambar.
  • Nak buat sticky post atau tidak terpulang.
DAPAT? Nak tahu lebih lanjut silalah ke SINI

Nisa review sedikit pasal blog Journey of Bride to Be by Shakina Farhan
- Blog yang menceritakan segala perihal tentang persiapan perkahwinan Tuan blog yang bernama KINA, penceritaan yang begitu terperinci, bermula dari persiapan pertunangan Kina.
- Nisa adore Kina yang sudi menceritakan semua info tentang persiapan nya, dari segi bajet yang penting nya.
- Dari mula-mula Nisa nak buat blog B2B ni pun Nisa dah suka follow blog Kina, kalau nak tau, Nisa pernah mimpikan berkawan dengan Kina tau!~(sumpah tak tipu, ini bukan umpan nak menang tau..=P )
- SINI entry Nisa dulu untuk Kina...
- Blog Journey of B2B ni ada entry tutorial untuk bantal hantaran, deco jar, dan recycle bantal hantaran di meja Guestbook!~
- Ada jugak sewakan payung lace, bantal duduk nikah.
- Dan blog yang dulu tuannye B2B, tapi sekarang M2B..hehe


Tentang Contest dan hadiah contest pulak

Contest yang mudah, Klik like pada post SINI

- Contest yang di taja oleh blogshop Kina sendiri.
- Contest yang diadakan 6 hari je, bagus, Kina memahami sebab kata nya, kalau panjang masa contest, kita peserta mesti join dah nak akhir2 dateline kan..hihi
- Hadiah telekung sulam berharga rm100 - cantik!~

- Nak gigi putih putih putih? 
macam ni?

di sini ada hadiah nya...=)


dan sini tutorial memakai nya

 Provide professional whitening.
- Enamel Safe and recommended by dentist.
- Start see result in 3 days.
- Results last up to 12 months.
- Easier to apply, no sticky messy. 
- Made in USA



Nak tahu apa yang membuatkan Koo Hye Sun ni cute? tgk la bibir dia, dia guna .....lipgloss ini!~
suka dia!
tgk drama Boys Before Flower
Tony Moly Lip Tint - Cherry Pink
Natural lips...=)
RM18!~

seperti tajuk, Contest: Like, Post & Win RM600*

okey Jom-jom korang Join Nisa same....
klik SINI

6 comments:

  1. Thank you nisa! first contestant! i like!
    Good luck dear! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Kina...
      tgk org lain lagi de bomb!
      melepas la nisa nak dpt telekung sulam..huhu

      Delete
  2. http://hunyieda.blogspot.com/2012/06/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html mari join sini..banyak hadiah menarik...

    ReplyDelete
  3. gudluck dear and all the best :)

    ReplyDelete
  4. bestnyer entry mesti menang nih..hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih memberi sokongan..=)