Jul 12, 2012

Simple (!!!) GiveAway ~ by Jaja Sutera

Views
-click banner untuk ke link tuan rumah-

Tarikh tutup adalah :

18 July 2012

Nisa di tag oleh Diyana Latif
pemilik blog Journey to be a Winner
[ Sorry Yana, Nisa tak pasan Nisa belum follow blog Yana yang tu, rasa ari tu dah follow,
nasib tergerak ati nak BW blog Yana tadi...huhu..Btw, thanks a lot, Nisa tgk nama2 Nisa di tag, sorry sebab tak perasan..=) ]

dan

oleh kerana GA ni dihakimi oleh Random.org

Nisa tag semua yang membaca blog Nisa ini..
sekian , mekasih..=)

1 comment:

  1. salam..hai..thanks yer... :)
    join segmen jaja nie.. <3

    *pemenang dipilih mgunakan khidmat random..
    *hadiah pula berdasarkan stock yg masih ada..
    *dun worry..giveaway..pasti akan dapat..hehe

    btw..jempot join contest di FB kalo berminat.. :)

    https://www.facebook.com/events/325672917514736/

    ReplyDelete

Terima kasih memberi sokongan..=)