Sep 4, 2012

REVEAL - 1st rental my ruffled curtain

Views
Terima kasih pada yang bertanya kan Nisa pasal curtain ni...
ada jugak cakap, eh, murah nyaa...curtain biasa pun RM90 sewa tau...

(^_^)

Kanda sendiri pun cakap Nisa takde untung..huhu
dia suruh naikkan kadar sewa..

takpe, Nisa terima...insyalllah, kadar sewa masih tetap sama...
Nisa ada alasan sendiri dengan harga yang Nisa bagi..
Niat Nisa, cuma nak bantu kawan2 seangkatan Nisa..
hehe..semua sukakan bajet yang murah
tapi ada kelainan kan..
sama lah kita..=)

Sewa RM50
dan deposit keselamatan RM50 (akan dipulangkan semula)
*terpaksa naikkan deposit sebab atas keselamatan

Nisa terangkan lagi saiz curtain Nisa ni ye

6 kaki Lebar x 7 kaki labuh

pada sesiapa di luar kawasan Pahang, Nisa boleh pos
RM30 ikut rate poslaju..Nisa tak guna pos biasa, sebab keselamatan...

jom tengok 1st custmer yang sudi sewa curtain ni dengan Nisa..=)
lihat cara dia..

ruffled curtain je dari Nisa, yang lain dia provide sendiri

bila tengok dia buat camni, 
terus dapat idea terbayang kan tone warna pada curtain tu,
untuk letak kat pelamin Nikah atau photobooth...

Cantik!~


Million thanks Diana..=)

Lokasi : Putrajaya

(baru perasan, dulu 1st customer tempah ruffled curtain pun nama diyana, 
penyewa pertama pun nama diana...)

6 comments:

  1. bunga tepi tu cantik nisa..bunga ape ye tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. DEAR..NISA TAK PASTI....BUNGA TISU KOT...=)

      Delete
    2. hye nisa...hahaha...
      bunga tepi tu supposedly tissue paper flower..
      tp, diana cengkelat bli je yg da siap lipat kt Daiso kaler pink n putih..
      so, senang just tarik utk jadi bunga...:)

      Delete
  2. masih menunggu turn nk sewa hik hik hik

    ReplyDelete
    Replies
    1. EH? YEKE NIAA...ADE EMEL NISA TAK? =)

      Delete

Terima kasih memberi sokongan..=)