Oct 4, 2012

Videographer di perlukan......

Views
Alkisah Videographer

kalau time nikah, takde video, OKEY tak?
-
-
-
-
berfikir
-
-
-
-
nanti dah tak boleh dengar banyak kali moment ijabkabul
nanti dah tua tak boleh nak tunjuk kat anak cucu,
'meh nengok suara abah aokmer akad nikah mummy ni...' huhu
-
-
-
-
-
berfikir lagi
-
-
-
-
sms abang ipar...

'Abang nanti tolong cover semua time majlis kite nanti eh'

OK

'Dari nikah+reception+outdoor, tapi nikah nak video tau'

NAK VIDEO JUGAK KE?

'memang nak, nak, nak...tak boleh takde...nape, tak boleh ke?'

OKEY, PILIH WHICH ONE

'okey, nak abang cover semua, tapi nak jugak video..kalau tak boleh, kite cari orang lain'

OK

'je? huh!~'

.......

dan sekarang,
Nisa masih mencari videographer area Pahang
dah ramai nisa tgk, tapi area KL
nanti tambah2 yang lain,
jadi harga takmampu ku miliki..huuhuhu

ada sesiapa tak yang tau area pahang?
B2B Pahang atau kawasan yang sewaktu dengannya
i really need ur help..=)

2 comments:

  1. Suruh org amk kn n then edit nti...hehe

    ReplyDelete
  2. yang Kina pakai tu Wira Visuals kan? ce tryy

    ReplyDelete

Terima kasih memberi sokongan..=)