Mar 7, 2013

Janji dimungkiri

Views
Hai, Assalamualaikum..

janji dimungkiri sebab Nisa tak dapat nak update blog sehebat dahulu kala..huhu
banyak komitmen kerja yang perlu didahulukan..

ada beberapa perkara yang Nisa belum sempat balas..

First,

untuk perihal baju kawen Nisa tu,
ramai yang bertanya siapakah beliau si tailor itu kan?
=)
Dia tailor area kampung Nisa, Jengka..
Dia memang boleh menjahit baju pengantin,
sesiapa yang area Jengka, Pahang sama macam Nisa,
boleh emel Nisa untuk lebih lanjut..
untuk luar pahang dan Jengka, anda jangan risau,
InshaAllah takkan jumpa dengan dia ni..=)

Jahitan kemas, tapi sebab suka buat lambat2,
jadi ala kadar je jugak..

Second,

Untuk yang bertanya kan tudung nikah seperti ini,

Nisa dah pun reply semua emel, dan kalau ada yang belum reply, boleh whatsapp Nisa,
013-9361878.

Harga kalau sebelum ni Nisa bagi RM200, sekarang Nisa buat promosi, RM180..
untuk pengetahuan, applique manik2 semua tu Nisa jahit sendiri,
customade..kalau ready made, boleh cari dekat Jakel..dan Sila lah banding sendiri harga nya ye..=)
Jika di Jakel RM300/meter,without shawl or tudung, dengan Nisa RM180 dapat sekali halfmoon shawl.

untuk Veil, RM230 dari NP : RM250

tapi kalau nak lagi murah, boleh DIY, untuk applique, boleh survey dekat kedai Reben, Jln TAR, KL..favourite shop Nisa nih..hehe..tapi sekarang dah susah nak ke sane..(T_T)
applique lain la rupa dia, tapi ada iras2..=)

Nisa ada contoh gambar, tapi dalam fon, takde kabel nak transfer..=( sedih...

Dan untuk sementara waktu, Nisa tak amik order untuk majlis terdekat, sehingga bulan Mei.

Third,

Ada yang bertanya2 pasal baju tunang Nisa,
komen pada entry, So sorry, Nisa dah ada buat entry pasal baju ye..
tak sempat nak jawab komen..
boleh la search tajuk baju tunang or etc..=)

4 comments:

  1. Ieda minat sangat dgn tudung tu harga nisa pun berbaloi, pernah jumpa di fb harga RM300 tau ^_^

    ReplyDelete
  2. Lame nisa menghilang....cntik tudung tu..l

    ReplyDelete
  3. sama pulak kita dari jengka....

    ReplyDelete
  4. Nisa, nana suka gila dengan tudung tu. Tapi mcm tak sesuai dengan muka nana. Next time nak kena try tempah satu la. Boleh buat pakai utk pegi dinner.

    ReplyDelete

Terima kasih memberi sokongan..=)