Mar 8, 2012

Idea - hantaran-test

Views
Entri kesinambungan dari Entri Idea-Hantaran

kalau yang sebelum ni Nisa lukih2 je
kali ni Nisa test jadi kan 1 yang betul..
see~!
dah siap pun satu..
ngetest je baru..hehe
tapi ini belum kaler2 kan lagi..

cerita kat kawan2
semua tak yakin akan kekukuhan nya material ini..

material yang Nisa guna kan:
korang nak teka tak?
huhu

tak nak cerita lagi material apa
walaupun ada yang dah tahu
atau dah dapat nampak material apa,
Nisa tetap takmo cakap lagi...:P
tunggu siap semua dulu baru nak ceritakan alkisah benda alah ni
nak kongsikan jugak perasaan Nisa untuk siapkan benda ni
okey, ini kite test lagi
letak bunga pulak

putih + yellow cream
= macam suci la pulak warna camtu ek?

benda alah bekas utk hantaran camni
kos bawah RM10

korang rasa camne?

LULUS
atau
GAGAL

help me!!~~
(^_^)*

12 comments:

  1. lawo2..adoi nye ponnn..ecah x reti betol buat mcm ni.,.hehehe..tp snang kalo wt hiasan bunga2 jek..simple tp cantik

    ReplyDelete
  2. @Ecah Ecot:hihi..baru je terpikir camni sbb kos...hihi...kite org susah..:P

    ala..senang je la cah....

    ReplyDelete
  3. lulus! ngehngehngeh..
    cantek...:)

    ReplyDelete
  4. cantik!!kte suka sangat kaler putih nisa..theme kte pong putih ;)

    ReplyDelete
  5. lulus! ;) material apa ni nisa~ heheee.. kalo kos satu less than RM10, memang berbaloiiiiiiii~

    ReplyDelete
  6. @Izyan Mukhtar:material rahsia...hehe..segan nak bgitahu dlu, sbb belum complete siap lagi..nnti Nisa update ek..=)

    kos less rm10...mmg berbaloi2..ini baru anggaran je..hehe

    ReplyDelete
  7. cantik! gud idea..material mesti krtas pastu gulung2 kan..betol x? agk2 je T_T

    ReplyDelete
  8. sgt creative lah kamu ni! LULUS! =)

    ReplyDelete

Terima kasih memberi sokongan..=)