Apr 23, 2012

Big Apple Donut

Views
hai!~
siapa tahu ini donut apa?
hehehe
favourite Nisa!
serius Nisa kempunan nak makan ini donut
dah 3 kali Nisa nak beli, habis....
(T_T)

betul....
3 kali tu...2 kali di Alamanda, Putrajaya
1 kali di East Coast Mall, Kuantan

sedih kot...
yang kat Alamanda tu 2 kali hari yang berlainan tau
bukan dalam 1 hari
yang di ECM tu, 3kali Nisa round, takde jugak
dia kata dalam 30 minit la, pastu 40 minit..Nisa tggu, masih takde
time tu geram nak report kat management Big Apple terus je rasa
tensen!~

pastu kan...nak ngumpat sikit
orang-orang Kuantan..Sila amik perhatian..
Big Apple Donut di East Coast Mall banyak lalat
pheeww....
nampak kan...keadaan Cafe tu memang semua guna kan transparent glasses kan

mestilah konsep begitu di reka untuk menjaga nama baik franchais kan?
pelanggan boleh lihat betapa 'hebat' dan 'bersih' 
cara penyediaan Donut2 tersebut

tapi tapi tapi..
sangat malang sebab dengan konsep terbuka sebegitu
pelanggan juga boleh tengok
betapa 'bersih' dan  'indah' nya keadaan di situ

time Nisa beratur untuk beli The Alien Donut,
Nisa macam dah perasan tau ada lalat2 yang sedang berbahagia berterbangan dalam dapur tu
tapi macam tak ambik peduli sangat sebab sangat fokus nak mencari The Alien Donut tu
pastu Nisa cam terperasan ada sorang kakak ni ketuk2 cermin tu
pastu tunjuk lalat yang sedang menjamah coklat2 yang ada dalam tu
baru lah pekerja dia ada halau2 lalat
* mari kita bayangkan kalau kakak tadi tu tak tegur ada nya lalat di situ.....mesti pekerja dia tak perasan,pastu sediakan donut macam biasa yang mana lalat tadi mungkin dah bertelur di situ...ooowwwuuuu....
(T_T)

untuk pengetahuan dan penambah rasa
lalat yang ada bukan sekor tau
mungkin mereka berkeluarga di situ...huhuhu

sekian saja umpatan saya..
terima kasih..

marilah kita menjadi mempertahankan hak pengguna..
(^_^)v

10 comments:

  1. tak pernah suka big apple! kalau makan pun, sikit2 je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus la Qila....Nisa ni suke benor..huhu

      Delete
  2. xsuka alien....manis bbenor...
    suka yg ada kcg2, kuaci seeds atas dy...
    apetah name nye

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu....Nisa choc addicted...uhuhu
      oh, yang tu...taktau nama jugak..;P

      Delete
  3. jarang sgt makan donut kt big apple ni :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke...huhu..cam Nisa je yg suka sangat..;p

      Delete
  4. ada lalat are you serious??! O_O alien tu pun my favorite!! lepas ni mcm dah kene intai dulu tgk ada lalat hinggap tak.. hmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius Mawar..tak tipu..hehe..

      lepas ni memang kene berhatihati sangt3...
      eh, kita sama!~ suka alien..hehe

      Delete
  5. One of my fav...seyes ada lalat??
    kena hati-hati la after dis heheeee
    salam perkenalan dari segmen lulu^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. =) salam perkenalan..

      betul dear..kte mmg nampak lalat berterbangan...

      Delete

Terima kasih memberi sokongan..=)