May 29, 2012

Inspirasi Baju Nikah

Views
Hai Assalamualaikum...
(^_^)v

terima kasih kepada awak, yang menyinggah blog picisan ini
tiada apa pun yang menarik
blog ni pun hanya di cipta secara tidak sengaja nya di tempatkan 
cerita-cerita kisah kawin Nisa
Jadi kepada yang berminat untuk berkongsi, silakan....=)

Nisa kawin lambat lagi,..
buat masa ni belum ada tarikh yang tetap
tapi dalam perjanjian keluarga
mungkin dalam bulan 5 tahun 2013
Insyallah...

Jadi untuk masa yang masih banyak sekarang,
hanya masa untuk Nisa berangan2 sahaja..
yeayy!~
hehehehe

meh2 tengok inspirasi baju Nikah saye
tapi tak tau lah menjadi ke tidak ni

ye lah..berubah2 minat nye...huhu
(kanda pesan, jangan buat baju awal
die takut tragedi macam baju tunang Nisa berulang..haha
stress!~nak kate aku gemuk lah tu kannn)

17 comments:

  1. kaler kuning tue pn cntik gak la lalinkkk!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan2....=)
      cantik....
      suke design cmni...

      Delete
  2. suke baju material chiffon!nmpk sweet and flowing...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. chiffon kan lembut...terbaik untuk effect flowy kan...=)

      Delete
  3. Kalau awal buat soft yellow pon cantik. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. warna mungkin peach kot..
      design suka camni...=)

      Delete
  4. Tepak Sireh Bridal baru je buat baju yellow design ni kaler biru, saya pun nak buat baju ni untuk sanding tapi tailor boleh plak tak recommend sebab dia kata tak nampak macam pengantin...huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke...tepak sireh ni ade blog atau fb?nak tgk jgk...boleh bg link kat kte tak...

      (punye la pemalas nk gugel sndri..huhuhu)

      Delete
  5. nak jadi OP awak wedding bleh?? Heheh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. OP kite? aauuww...best nye...kte pun tak cari OP pun lagi..hehe...tapi wedding kte setahun lebih lagi..lambat lagi ni..=)

      Delete
  6. boleh je bagi link ..kalau google pun takut you confuse yang mana satu.hehehe

    nah...http://tepaksirehbridalbutique.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima kasih memberi sokongan..=)