Jul 17, 2012

REVEAL ORDER : Ruffles Curtain

Views
Hai!
Assalamualaikum..

Ingat lagi tak gambar2 ni?


kalau tak ingat boleh refer link ni...hehe

Colourfull Order dan 1st Order Ruffled Curtain


dan sekarang Nisa tunjukkan gambar dari customer
tapi takde lah gambar penuh sangat
harap2 okey lah kot, boleh bagi gambaran pada sesiapa yang terbayang untuk letak ruffle curtain di kepala katil...

Enjoy!~

(Update, Nisa dah Uplod gambar baru sebab gambar sebelum ni tak boleh view kan...Nisa tak pasti apa masalah nye...harap yang baru dah boleh view...)




Thanks to Diyana Mazlan fou your Order..(^_^)v

15 comments:

  1. Nisa, tak dapat tengok la gmbo tu hukk

    ReplyDelete
    Replies
    1. ana pun xdpt tgk! mesti cantik...huhuh...

      Delete
    2. ye la.. gmbr nye tak terpapar..

      Delete
    3. lor yeke....sobs!~
      takpe, Nisa re uplod sat naaa...=)

      Delete
    4. tak dapat tengok picture..:(

      Delete
  2. lawanye!!!
    boleh la tiru idea ek ;)
    hehe..tutorial pls nisa ..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah boleh tengok ye...alhamdulillah..hehe
      tiru la..=)

      tutorials dah ramai request,
      nanti nisa buat ye..insyallah...
      mase time jahit ni tak sempat buat tuto, sebab besar sgt..

      Delete
  3. CANTIKNYE!!! geram. rasa mcam nak pakai jadi skirt hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ada jgk kwan order utk buat skirt....=), tapi nisa tak pandai buat..huhu

      Delete
  4. Ok!trus jth cinta.chop nisa dlu ya ;)

    ReplyDelete
  5. cantik laaaa, pandainye nisa jahit!

    ReplyDelete
  6. nisa..cntiknye.gabungan warna dia sgtla kene dengan warne tema bertunang linda..hihi

    ReplyDelete

Terima kasih memberi sokongan..=)