Feb 5, 2013

Award from 4weddingku Blog

Views
Hai!~
*tersenyum lebar*

terkebil-kebil lagi mata
bagi mempercayai nye...hehe

dengan rasa rendah hati menerima blog award ni..
Terima kasih Mya dan Dyana dari 4weddingku Blog

Most Creative Bride 2012

Alhamdulillah...

first Nisa tahu dari Ieda Aurora,
sebab dia pergi blogger Bride Gathering organized by FY baru ni
masa dia beritahu, 
nisa blur..huhu..Nisa tak dapat pergi gath tu, 
memang dari awal tahu tak dapat join sebab ada banyak urusan di rumah,

2nd, dapat tahu dari Zimie,
zimie pun dapat blog award jugak..
Most Inspired Bride 2012
tahniah Zimie!~

3rd, dapat tahu dari Cik Nuie...
mungkin cik nuie lebih dulu dah terjah blog 4weddingku kot..
hehe

kemudian pagi ni baru Nisa menerjah 4weddingku Blog,
dan Alhamdulillah sekali lagi..
betul rupa nya semua yang diberitahu kawan2 kat atas ni..=)

tersenyum rasa koyak pipi..hehe
tak sangka Blog picisan ini mempunyai mata2 yang melihat dan menilai..
Alhamdulillah lagi...

Start Nisa berblog ni bertarikh 03 Jan 2012
oh..dah setahun sebulan umur kamu ya blog..=) 
Happy First year Baby~

tapi masa tu berblog dan private Mode, 
rasa segan nak kongsi prep. nak bertunang time tu..
tapi nak jugak orang komen2..hehe
dan start Publickan blog pada tarikh 27 Jan 2012

start tu la mula rajin blogwalking
extend kawan2 blog..
boleh kenal sama geng B2B, Vendor, 
dan ramai jugak lah dalam dunia blog ni
seronok..

walaupun tak publishkan dekat FB, 
tapi ada lagi kawan2 lain kan menjenguk kat sini..=)

terima kasih semua..
seronok bila dapat award camni..
bersemangat nak meneruskan blog
danberkongsi semua kisah perjalanan kahwin ku..huhu

stay tuned!~

11 comments:

  1. tahniah seme yg menang!

    p/s : bila sy nk jd mcm awk rajin!hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih..haha..rajin? perli sy eh..hehe

      Delete
  2. tahniah nisa. :)

    teruskan ber-blogging ya.^^

    ReplyDelete
  3. Dear nisa dearie, i fell inlove with your blog at the first side... you are very creative. Just to make sure keep on blogging yeah...

    To the rest, yes! i have spelled it out during the Bride Blog Gathering. We love blogwalking. (So does thousand pair of eyes out there).. Keep on inspiring other brides...

    xoxo
    Nanti mya post gift yer...

    ReplyDelete

Terima kasih memberi sokongan..=)