Feb 7, 2013

Kad Kahwin- Draft. Part 1

Views
Hai, Assalamualaikum...
nak cerita tentang kad kawen Nisa...hehe
untuk kad kawen, 
Nisa tak amik banyak masa sangat
sebab malas nak walk in pergi kedai kad, 
sebab dah tau, nanti mesti rambang mata tgk pilihan
lastly tak dpt decide jugak..
jadi nya, oleh kerana tak cukup masa nak walk in
Nisa buat semua nya online sahaja..
gamble gambate~
untuk design dan printing tempat yang berbeza..

untuk design sahaja,
Nisa Order dengan Ieda Aurora
Nisa cuma contact via Email..
=)

sempoi..hehe

tanya2 harga, proceed terus...

Ieda ada mintak draft idea dari Nisa kalau ada..
kalau takde pun dia boleh je buat...
tapi Nisa kan, suke konon2 nk idea sndiri..hehe

Nisa bagi Ieda draft yang Nisa suka
macam bawah ni..
tgk lah..huhu...
malu pulak..
tak kreatf lagsung bagi draft
main hantam je...
Dan ni lah hasilnya draft dari idea Nisa
Ieda bagi 3 optional..
 
lawa tak?
hehe...
Nisa option ke 3...
tunjuk kat tunang pun, dia suka...=)

melompat-lompat lah kita..hehe

tapi ini draft je..
final nye berubah sikit je...
nak tgk pilihan final jadi camne?
stay tune~!


 Contact Ieda :-
Blog 
email : ieda_aurora@yahoo.com

26 comments:

  1. cantiknye.... sweet sgt2....awk ieda 2 mmg leh draf kad ea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah..ieda boleh dsgn kad kahwin...
      bunting,sticker...e.t.c

      nk tahu lebih lanjut,
      boleh la tanya dia..=)

      Delete
  2. Replies
    1. hehe..
      boleh2...nnti bg Nisa alamat yana..=)

      Delete
  3. suka tengok ieda design. sweet2 je. hehe.

    ReplyDelete
  4. eh...sally suka la yg design 3 tuh! :)

    ReplyDelete
  5. yeah...cik mah pun ieda yg designkan...suka kan....yg no 2 tu pun cantiklah dear...

    ReplyDelete
  6. Nisa, siyes cntik option 3 tu..lucky u dear ad kad kawen cntik..dila nk stu boleh?heee.. congrats in advance dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...boleh...insyallah nisa poskan...nnti emel nisa alamat ye...=)

      Delete
  7. cantikla..nk tempah kt die jgkla..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nisa mmg suka dsgn dari Ieda...
      sila lah tempah jugak..=)
      nnti share jugak tau.hehe

      Delete
  8. creative nye nisa ! Alyn suke yang 3-A tu :) hehe, kalau nak bg alyn draft seminggu pn belum ade rupe bentuk kad kawin lg haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...Nisa bg draft pun kelakar je tgk..=)

      Delete
  9. cantikkkknye..linda vote utk 3B ..cantik la

    ReplyDelete
    Replies
    1. linda...cm sama jek pilihan kite..hihihi

      Delete
  10. konsep 3A tu tu cantik. warna synchronize pink gitu heheh.

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Nisa tak print sndri,
      tapi sndri hantar kedai printing..=)

      nnti Nisa review printing pulak ye..

      Delete
  12. chanteks...hehehe...patutlah kata first...like the design too...

    ReplyDelete
  13. suka bace blog kamu nie..terimbau kembali ms saya dulu..hik3..
    kad tu cantik sangat!!~
    Kisah Saya & Shaklee

    ReplyDelete

Terima kasih memberi sokongan..=)